תמונת AVI׃ mako
רומיאו ויוליה: באגט כפרי עם סינטה ומיונז ביתי
בשר סינטה ורוזמרין צרוב בתוך כריך מוצלח אחד עם נגיעות איטלקיות
בני להט | מאסטר שף
| פורסם 17/01/14
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
למיונז:
2 ביצים
חומץ
לימון
שן שום
מלח גס
כוס שמן
לסנדוויץ':
300 גרם סינטה
ענף רוזמרין עלים בלבד
קורט מלח גס
רוטב איולי לפי הטעם.
1 עגבניה פרוסה
חופן ארוגולה
2 חתיכות ארטישוק איטלקי
אופן ההכנה:
1 שוברים את הביצים לתוך כוס ומוסיפים חומץ, לימון, שן שום מקולפת ומלח גס ומערבבים בבלנדר מוט. תוך כדי ערבוב מוזגים לאט-לאט כוס שמן. ברגע שהכל מתגבש למיונז מפסיקים.
2 מגלגלים את הסינטה ברוזמרין שקצצנו מראש ואז פורסים רצועות דקות. צורבים על האש ומפזרים את המלח הגס מלמעלה. מסדרים בתוך הלחם הכפרי לפי הסדר הבא: ממרח איולי, מיונז ואז סינטה, עגבניות, ארוגולה והארטישוק. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים