אוכל
צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP

רביולי פטריות וקרם פטריות וערמונים

השאירו את רגשות האשם בחוץ והתמסרו לחגיגה עשירה ועוטפת של רביולי ביתי ופטריות, לצד קרם פטריות וערמונים שיותיר אתכם מסוחררים

פנינה טורנה | מאסטר שף VIP | פורסם 04/03/15 
  • זמן עבודהשעה ורבע
  • זמן הכנהעד שעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 4 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לקרם:

בצלצלי שאלוט, קצוצים

שמן זית

חמאה

פטריות פורצ'יני ושמפיניון, קצוצות

ערמונים

ציר בקר

מלח

פלפל

שמנת מתוקה

מעט פרמזן

1 ערמון מסוכר

לרביולי:

בצק לפסטה

בצלצלי שאלוט קצוצים

פטריות שמפיניון קצוצות

פטריות פורצ'יני יבשות שהושרו במים, קצוצות

פטריות פורטובלו קצוצות

שמן זית

יין לבן

מלח

פלפל

אגוז מוסקט

פרמזן

2 כפות גבינת שמנת

חלמון ביצה

שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

1 הקרם: במחבת מטגנים בצלי שאלוט קצוצים בשמן זית וחמאה עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות הקצוצות ואת הערמונים. מוסיפים ציר בקר, מלח ופלפל ומבשלים כחצי שעה על אש נמוכה.

2 טוחנים במעבד מזון ומחזירים לסיר. מוסיפים שמנת מתוקה ומעט פרמזן. מוזגים לקערה ושמים ערמון מסוכר במרכז.

3 הרביולי: במחבת עמוקה מטגנים את בצלי השאלוט עד הזהבה. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שהפטריות מוציאות מים. אחרי שכל המים מתאדים, מוסיפים יין לבן, מלח, פלפל, אגוז מוסקט ופרמזן. מבשלים כ-10 דקות נוספים. מניחים בצד לצינון. שומרים חלק מהמלית בצד. מוסיפים לתערובת גבינת שמנת ומערבבים היטב.

4 מרדדים את בצק הרביולי ופותחים אותו במכונת הפסטה. מחלקים את הבצק לשניים ומניחים חלק אחד על גבי משטח מקומח. במרחק קבוע, מסדרים על הבצק מעיסת הפטריות. מכסים עם הבצק הנוסף.

5 חותכים לריבועים בעזרת סכין וסוגרים את הבצק בלחיצת אצבע וחלמון ביצה.

6 מכניסים את הרביולי לסיר עם מי מלח רותחים. מבשלים עד שהרביולי צף ועוד 5 דקות.

7 מכניסים למחבת עם מעט שאלוט מטוגן ומעט פטריות מטוגנות קצוצות. מוסיפים שמנת מתוקה ומצמצמים.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.