אוכל
צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP

בשר וירקות מוקפצים

אז איזה טעם יש לאטריות בלחמנייה והאם נפרץ גבול חדש בתחום הסנדוויצ'ים? עד שלא תנסו לא תדעו.

עדן הראל | מאסטר שף VIP | פורסם 11/03/15 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.9 18 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

גמבה

פלפל ירוק

בצל

שום

שמן

בשר סינטה

רוטב סויה

שמן שומשום

אטריות אורז תאילנדיות

לחמנייה

לחמוצים היפניים:

כרוב

גזר

מיץ לימון

אופן ההכנה:

1 חותכים לרצועות גמבה, פלפל ירוק, בצל, שום. מחממים שמן בווק ומקפיצים ביחד עם בשר הסינטה. מוסיפים רוטב סויה ושמן שומשום וממשיכים להקפיץ.

2 בסיר עם מים רותחים מכניסים את אטריות האורז התאילנדיות. כשהן מוכנות, מעבירים לווק ומערבבים עם הירקות והבשר. מסדרים על הלחמנייה.

3 החמוצים היפניים: חותכים את הכרוב והגזר ומחמיצים במיץ לימון.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.