צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP
בשר וירקות מוקפצים
אז איזה טעם יש לאטריות בלחמנייה והאם נפרץ גבול חדש בתחום הסנדוויצ'ים? עד שלא תנסו לא תדעו.
עדן הראל | מאסטר שף VIP
| פורסם 11/03/15
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
גמבה
פלפל ירוק
בצל
שום
שמן
בשר סינטה
רוטב סויה
שמן שומשום
אטריות אורז תאילנדיות
לחמנייה
לחמוצים היפניים:
כרוב
גזר
מיץ לימון
אופן ההכנה:
1 חותכים לרצועות גמבה, פלפל ירוק, בצל, שום. מחממים שמן בווק ומקפיצים ביחד עם בשר הסינטה. מוסיפים רוטב סויה ושמן שומשום וממשיכים להקפיץ.
2 בסיר עם מים רותחים מכניסים את אטריות האורז התאילנדיות. כשהן מוכנות, מעבירים לווק ומערבבים עם הירקות והבשר. מסדרים על הלחמנייה.
3 החמוצים היפניים: חותכים את הכרוב והגזר ומחמיצים במיץ לימון.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.