אוכל
צילום׃ מתוך "מאסטר שף" עונה 7, שידורי קשת

סלמון ים תיכוני

כן, אנחנו יודעים שדגי סלמון לא גדלים בים התיכון אבל המתכון הזה בהחלט הופך את הדג לאחד משלנו: נתחי סלמון במרינדה עם המון כוסברה, שום וגם פלפל חריף. עשרים דקות בתנור - ויש לכם חגיגה בצלחת

דיאנה רחמני | מאסטר שף | פורסם 08/11/16 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 72 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

4 חתיכות דג סלמון

4 שיני שום

פלפל חריף

לרוטב:

צרור כוסברה

רבע כוס שמן

כוס מים

פפריקה מתוקה

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 מתחילים עם הרוטב: שוטפים את הכוסברה וקוצצים.

2 מערבבים בקערה את השמן, המים, התבלינים והכוסברה.

3 טובלים כל חתיכה של דג ברוטב ומעבירים לתבנית. שופכים את שאריות המרינדה על הדגים בתבנית ומניחים שן שום מתחת לכל דג.

4 חותכים את הפלפל החריף לאורך ומניחים חצי בכל צד של התבנית.

5 אופים ב-180-200 מעלות כ-20 דקות.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים