צילום׃ מתוך "מאסטר שף" עונה 7, שידורי קשת
סלמון ים תיכוני
כן, אנחנו יודעים שדגי סלמון לא גדלים בים התיכון אבל המתכון הזה בהחלט הופך את הדג לאחד משלנו: נתחי סלמון במרינדה עם המון כוסברה, שום וגם פלפל חריף. עשרים דקות בתנור - ויש לכם חגיגה בצלחת
דיאנה רחמני | מאסטר שף
| פורסם 08/11/16
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
4 חתיכות דג סלמון
4 שיני שום
פלפל חריף
לרוטב:
צרור כוסברה
רבע כוס שמן
כוס מים
פפריקה מתוקה
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 מתחילים עם הרוטב: שוטפים את הכוסברה וקוצצים.
2 מערבבים בקערה את השמן, המים, התבלינים והכוסברה.
3 טובלים כל חתיכה של דג ברוטב ומעבירים לתבנית. שופכים את שאריות המרינדה על הדגים בתבנית ומניחים שן שום מתחת לכל דג.
4 חותכים את הפלפל החריף לאורך ומניחים חצי בכל צד של התבנית.
5 אופים ב-180-200 מעלות כ-20 דקות.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים