צילום׃ נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"
קובה גבינות
מילוי מפתיע ומעט מתקתק לקובה סולת מטוגנת – חטיף מושלם לסוף של ארוחה
עדן גינדי ואתי מורד | מאסטר שף
| פורסם 27/02/21
- זמן עבודהשעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לבצק:
כוס סולת
שליש כוס מים
קורט מלח
לתערובת הגבינות:
50 גרם מנצ'גו
50 גרם פקורינו
1 כף חבושים מיובשים
מעט מים
למלית:
1 בצל לבן קצוץ דק
1 כרשה קצוצה דק
חמאה
1 חבילת תרד
מלח, פלפל
להגשה:
פיסטוקים קלויים טחונים
אופן ההכנה:
1 לשים סולת, מים ומלח לבצק מעט לח (הנוזלים ייספחו בהמשך).
2 מערבבים במעבד מזון את הגבינות, החבושים והמים לתערובת חלקה.
3 מערבבים את שתי התערובות יחד ומניחים לרבע שעה להתייצבות.
4 ממיסים מעט חמאה במחבת ומטגנים עד לריכוך קל של הבצל והכרשה, ומוסיפים את התרד קצוץ לקראת סוף הטיגון. ממליחים, מפלפלים ומסירים מהאש.
5 לוקחים חופן בצק, משטחים על היד, ממלאים במעט מתערובת הבצלים וסוגרים.
6 מחממים בסיר נמוך שמן בגובה 3-2 ס"מ ומטגנים את הקובות.
7 מפזרים מעל פיסטוקים קלויים טחונים ומגישים.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.