צילום׃ מתוך "מאסטר שף" עונה 7, שידורי קשת
פסטה עשבי תיבול
קחו פסטה, צבעו אותה בבזיליקום ופנקו אותה ברוטב עגבניות עם תימין, מרווה ועוד. מה קיבלתם? מנה שעוברת אודישנים, זה מה
איתי כץ | מאסטר שף
| פורסם 01/11/16
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשעה וחצי
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
בזיליקום
תימין
זעתר
מרווה
3 וחצי כוסות חד פעמיות קמח פסטה
3 ביצים
מים
שמן זית
שמן
מלח
פלפל שחור
בצל
קישואים
עגבניות מרוסקות בקופסה
עגבניות שרי במגוון
אופן ההכנה:
1 בבלנדר טוחנים את הבזיליקום עם חצי כוס מים. לאחר מכן מסננים ולוקחים את המים הירוקים.
2 בקערה מערבבים קמח, ביצים, חצי כוס שמן ושליש כוס מי בזיליקום.
3 לשים את הבצק ומניחים לקירור במקרר.
4 חותכים בצל לבן גדול ומאדים אותו במחבת עם שמן זית. מוסיפים עגבניות מרוסקות, עלי תימין, מרווה וזעתר. מניחים להצטמצם.
5 במחבת אחר מטגנים בשמן זית קישואים חתוכים לפרוסות.
6 לאחר שהבצק התקרר מכינים בעזרת מכונת פסטה את סוג הרצוי ומבשלים בסיר מים רותחים כ-2-3 דקות.
7 מוציאים מסננים ומניחים על צלחת.
8 מוסיפים את הרוטב, עגבניות שרי בשלל צבעים ופרוסות קישואים.
המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.