עופיון בסילאן ושום
סידרנו לכם מנה נהדרת שדורשת אפס מאמץ. משרים במרינדה, זורקים לתנור ומתמוגגים
אילן ויסברוד | מאסטר שף
| פורסם 02/08/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעתיים וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (2 מנות):
עופיון אחד
למרינדה
כוס עלי נענע קצוצים
4 שיני שום קצוצות
1 לימון
4 כפות סילאן
אופן ההכנה:
1 מערבבים את מרכיבי המרינדה בקערה.
2 משרים את העופיון במרינדה במשך שעתיים.
3 צורבים קלות את העופיון מכל צדדיו במחבת עבה.
4 מניחים על תבנית, מוסיפים את המרינדה, מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות. מקפידים להרטיב את העופיון במרינדה במשך האפייה.
5 מוציאים ומגישים.
סימון תזונתי עבור מנה/יחידה (2 מנות)
אנרגיה | 964 קלוריות |
חלבונים | 124 גרם |
פחמימות | 41 גרם |
שומנים | 30 גרם |