אוכל

עופיון בסילאן ושום

סידרנו לכם מנה נהדרת שדורשת אפס מאמץ. משרים במרינדה, זורקים לתנור ומתמוגגים

אילן ויסברוד | מאסטר שף | פורסם 02/08/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.3 36 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

עופיון אחד

למרינדה

כוס עלי נענע קצוצים

4 שיני שום קצוצות

1 לימון

4 כפות סילאן

אופן ההכנה:

1 מערבבים את מרכיבי המרינדה בקערה.

2 משרים את העופיון במרינדה במשך שעתיים.

3 צורבים קלות את העופיון מכל צדדיו במחבת עבה.

4 מניחים על תבנית, מוסיפים את המרינדה, מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות. מקפידים להרטיב את העופיון במרינדה במשך האפייה.

5 מוציאים ומגישים.

סימון תזונתי עבור מנה/יחידה (2 מנות)

אנרגיה 964 קלוריות
חלבונים 124 גרם
פחמימות 41 גרם
שומנים 30 גרם

לטבלה המלאה

הערכים התזונתיים באדיבותערכים תזונתיים למתכוןעלולה להיות סטייה בנתונים

>> למתכוני התכנית השישית של העונה החדשה