תמונת AVI׃ מאסטר שף
גלילת חזה עוף בפירורי ביסלי
חזה עוף מגולגל, ממולא פסטרמה ומצופה שבבי ביסלי. מוגש בליווי צ'יפס מיוחד ורוטב צ'ילי ומיונז
אביבה פיבקו | מאסטר שף
| פורסם 17/11/10
- זמן עבודהשעה
- זמן הכנהשעה וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (2 מנות):
חזה עוף שלם
2 פרוסות פסטרמה
2 כפיות חרדל
שקית ביסלי בטעם ברביקיו או גריל
1 ביצה
קמח
שמן
לצ'יפס
צ'יפס קפוא
בירה לבנה 150 מ"ל
ביצה 1
110 גרם קמח
מלח
שמן
למיונז והצ'ילי
5 כפות מיוניז
מלפפון בחומץ 1 גדול
שן שום
2 כפיות חרדל
צ'ילי מתוק או חריף
אופן ההכנה:
1 מחלקים את חזה העוף לשניים ודופקים עם פטיש שניצלים.
2 מורחים בחרדל ומניחים על כל חצי פרוסת פסטרמה.
3 מגלגלים ועוטפים בניילון נצמד ומקררים ל-30 דקות לפחות. (אפשר להשאיר במקרר עד יומיים).
4 מקמחים וטובלים בביצה, מגלגלים בביסלי המרוסק ומטגנים מכל הצדדים עד להשחמה יפה.
5 להכנת הצ'יפס: מערבבים 150 מ"ל בירה לבנה עם 110 גרם קמח, ביצה ומלח. טובלים את הצ'יפס ומטגנים בשמן עד להשחמה יפה.
6 להכנת רוטב המיונז: קוצצים את המלפפון ומערבבים עם המיונז. מתבלים במלח.
7 להכנת רוטב הצ'ילי: מערבבים את רוטב הצ'ילי עם המיונז.