צילום׃ מתוך: "מאסטר שף", קשת 12
בדריג'ני - גלילות חציל במילוי אגוזי מלך
מנת פתיחה גאורגית קלאסית שמכינים בקלי קלות ומתענגים על הטעם ועל המחמאות של האורחים
ציפי דן | מאסטר שף
| פורסם 17/01/21
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
2 חצילים
חצי ק"ג אגוזי מלך
2 שיני שום
צרור כוסברה
חצי כוס חומץ
מלח לפי הטעם
רבע כפית פלפל שטה
להגשה:
גרגירי רימון
אופן ההכנה:
1 פורסים את החצילים לאורך, לפרוסות בעובי חצי ס"מ. ממליחים ונותנים לחציל לנוח.
2 מטגנים את פיסות החצילים ומניחים בצד.
3 טוחנים את האגוזים עם השום והכוסברה. מוסיפים חומץ, מלח ופלפל שטה ומערבבים לעיסה.
4 לוקחים כף מהמחית אגוזים שמים בקצה החציל ומגלגלים.
5 מגישים עם גרגירי רימון מפוזרים מעל.
המתכונים מובאים כאן כפי שנמסרו לנו על ידי המתמודדים.