אוכל
צילום׃ מתוך: "מאסטר שף", קשת 12

בדריג'ני - גלילות חציל במילוי אגוזי מלך

מנת פתיחה גאורגית קלאסית שמכינים בקלי קלות ומתענגים על הטעם ועל המחמאות של האורחים

ציפי דן | מאסטר שף | פורסם 17/01/21 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.9 92 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 חצילים

חצי ק"ג אגוזי מלך

2 שיני שום

צרור כוסברה

חצי כוס חומץ

מלח לפי הטעם

רבע כפית פלפל שטה

להגשה:

גרגירי רימון

אופן ההכנה:

1 פורסים את החצילים לאורך, לפרוסות בעובי חצי ס"מ. ממליחים ונותנים לחציל לנוח.

2 מטגנים את פיסות החצילים ומניחים בצד.

3 טוחנים את האגוזים עם השום והכוסברה. מוסיפים חומץ, מלח ופלפל שטה ומערבבים לעיסה.

4 לוקחים כף מהמחית אגוזים שמים בקצה החציל ומגלגלים.

5 מגישים עם גרגירי רימון מפוזרים מעל.

המתכונים מובאים כאן כפי שנמסרו לנו על ידי המתמודדים.