צילום׃ mako
רביולי מסקרפונה ויערת דבש
בצק רביולי עדין שכשנוגסים בו מקבלים מלית מתקתקה של דבש וגבינת מסקרפונה והכל ברוטב חמאת מרווה
שי אביבי | מאסטר שף VIP
| פורסם 18/03/15
- זמן עבודהשעה
- זמן הכנהשעה וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לפסטה:
מים
כוס קמח + כוס קמח
מעט מלח
ביצה
למילוי:
יערת דבש
גבינת מסקרפונה
חלמון
לרוטב:
אספרגוס
מרווה
חמאה
צ'ילי אדום
אופן ההכנה:
1 הרביולי: על גבי בן מארי, בוחשים מים, כוס קמח ומלח עד לקבלת בצק. מצננים, מוסיפים ביצה ועוד כוס קמח ולשים לכדי בצק. מצננים במקרר. כעבור חצי שעה, מוציאים את הבצק ומרדדים. מחלקים לשניים.
2 המילוי: מערבבים יחד יערת דבש עם מסקרפונה וחלמון. מסדרים את המילוי על בצק הפסטה, סוגרים עם החלק השני של הבצק ומכינים רביולי. מבשלים את הרביולי במים עם מעט מלח.
3 הרוטב: חולטים את ראשי האספרגוס, מטגנים מרווה בחמאה. מכניסים את הרביולי למחבת עם חמאת המרווה. מוסיפים את ראשי האספרגוס ובוזקים מעט צ'ילי אדום.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.