צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP
דג מרוקאי
יש מנות שהן כל כך מוצלחות שלא משנה באיזו גרסה תכינו אותן, הן תמיד יהיו טעימות. דג מרוקאי הוא דוגמה קלאסית שמראה שלא חייבים להגיע מהמגרב כדי להכין אותו כמו שצריך
אבי נוסבאום | מאסטר שף VIP
| פורסם 04/02/15
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
מרכיבים:
2 גזרים
רצועות גמבה
צרור כוסברה קצוצה
4 שיני שום שלמות
2 עגבניות מגורדות
נתחי לוקוס / בורי
1/4 כוס שמן קנולה
2 כפות פפריקה מתוקה
3/4 כף פפריקה חריפה
1/2 כפית כמון
מלח
פלפל שחור
מיץ לימון
אופן ההכנה:
1 בסיר מסדרים את כל הירקות.
2 מעסים את הדגים בשמן, מוסיפים לסיר מעל הירקות עם שאריות השמן.
3 מפזרים את התבלינים ומעסים את הדגים גם בהם.
4 מכסים במים עד שמגיעים לעור הדג.
5 מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כחצי שעה.
6 לקראת סיום הבישול מוסיפים מיץ לימון.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.