צילום׃ קשת
קציצות בתבשיל מנגולד ומש
תבשיל מזין, ביתי ומעט חרפרף של קציצות בקר ברוטב עשיר עם עלי מנגולד ושעועית מש. אורז בצד ויש לכם ארוחה שלמה
איה קרמרמן | מאסטר שף VIP
| פורסם 02/02/15
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהשעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
לקציצות:
500 גרם בשר טחון
שומן כבש
פירורי לחם (או חלה רטובה מאתמול)
בצל
פטרוזיליה
מלח
פלפל שחור
1/2 ראש סלרי מגורר
לרוטב:
בצל
שום
עלי סלק (מנגולד) ללא החלק הלבן
סלרי
פלפל
מלח
כמון
סוכר
גרגירי כוסברה
פלפל ירוק חריף
שעועית מש
אופן ההכנה:
1 הקציצות: מערבבים את כל המרכיבים, צרים מהתערובת קציצות בגודל כדור פינג-פונג ומטגנים במחבת עד שהן חצי מוכנות.
2 הרוטב: בסיר מטגנים בצל, שום, מנגולד, סלרי, פלפל, ומוסיפים את יתר התבלינים והפלפל החריף. מוסיפים את המש ועוד מים ומבשלים עד שהמרק מסמיך והמש נפתח. מוסיפים את הקציצות לבישול בתוך המרק.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.