צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
תבשיל מש ואורז
אחת הקטניות הכי סימפטיות שיש, היא עשירה בחלבון וברזל ומהווה תחליף מצוין לבשר
משה ששון | null
| פורסם 07/06/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
חצי כוס מש, שהושרתה שעתיים במים חמים
כוס אורז
מלח ומעט פלפל שחור
6 שיני שום קצוצות
מעט כמון (כחצי כפית)
מעט שמן זית
אופן ההכנה:
1 מבשלים את שעועית המש בסיר עם מים רותחים כעשרים דקות, להתרככות. מסננים.
2 מטגנים את האורז במעט שמן זית. מוסיפים את המש, מלח ופלפל ושתי כוסות מים. מביאים לרתיחה ומבשלים 20 דקות.
3 בינתיים מטגנים את שיני השום במחבת עם שמן זית ומוסיפים את הכמון.
4 מוסיפים לתבשיל האורז והמש, מערבבים ומגישים.