תמונת AVI׃ mako
מרק ירקות שורש ובשר עם לחם
מרק קרם ירקות שורש ובשר מוגש עם לחם אפוי. מחמם ומנעים את החורף
אלינור רחמים | מאסטר שף
| פורסם 30/11/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
תבשיל בשר וירקות שורש (שאריות מהתבשיל)
מלח ופלפל
מים
ללחם:
כוס קמח
חצי כפית שמרים
מעט מלח
מעט סוכר
רבע כוס שמן
מעט מים
אופן ההכנה:
1 טוחנים את הבשר והירקות המבושלים. מתבלים ומוסיפים מים (או נוזל אחר) עד לקבלת מרקם אחיד וסמיך.
2 לשים את כל מרכיבי הלחם, ומניחים להתפחה של כשעה.
3 מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים כל אחד מהם לקוטר קצת יותר גדול מקערות ההגשה של המרק.
4 פורשים עיגול של בצק מעל כל קערת מרק, ואופים 20 דקות.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!