צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP
דג מרוקאי חריף לצד לחם פרנה
אנחנו לא צריכים הרבה יותר מזה: תנו לנו דג ברוטב חריף-חריף בסגנון ים תיכוני, מוגש לצד לחם פרנה מרוקאי אותנטי חם וטרי שנאפה במקום וומבחינתנו יש מזרח תיכון חדש
עדן הראל | מאסטר שף
| פורסם 02/02/15
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהיותר משעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
לדגים:
פלפל ירוק חריף
5 שיני שום
סלסלת עגבניות שרי כהות, טחונות בבלנדר
2 פלפלים יבשים מסוג שאטה
1 פלפל מתוק יבש
כורכום
מלח
צרור כוסברה קצוץ דק
4 מנות פילה לוקוס
ללחם פרנה:
1/2 קילו קמח
כפית גדושה שמרים
קורט מלח
4 כפות סוכר
מים לפי הצורך
חלמון ביצה
אופן ההכנה:
1 הדג: מטגנים את הפלפל החריף בשמן עד שמתחילים להריח אותו ואז מוסיפים את השום. מוסיפים את העגבניות, הפלפלים, הכורכום, המלח, והכוסברה ומבשלים.
2 כשהרוטב מצטמצם, מכניסים את הדג ומכסים, מבשלים כ-20 דקות נוספות.
3 הפרנה: בקערה לשים יחד את כל החומרים. הבצק צריך להיות רטוב יחסית. מניחים בצד ומכסים עד שהוא מכפיל את עצמו.
4 מתחילים ללוש הבצק כשהוא מקומח היטב. מניחים בצד להתפחה שנייה. מחממים תנור ל-180 מעלות. מסדרים את הבצק בצורת לחמניות עגולות. מורחים חלמון ביצה מעל.