אוכל
תמונת AVI׃ mako

פתיתים מתוקים בנוסח ברקוקש

פתיתים בגרסה המתוקה, עם שמנת, קינמון וקוקוס

ויקי ג'אן | מאסטר שף | פורסם 06/12/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 121 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

200 גרם חמאה

2 כוסות פתיתים

2 כוסות חלב

150 מ"ל שמנת מתוקה

4 כפות סוכר

מקל קינמון

חצי כוס חלב מרוכז

מעט קינמון טחון

3 כפיות קוקוס קלוי

אופן ההכנה:

1 ממיסים את החמאה ומוסיפים את הפתיתים.

2 מוסיפים חלב ושמנת מתוקה, סוכר ומקל קינמון ומערבבים כל הזמן. לקראת סוף הבישול מוסיפים חלב מרוכז ומעט קינמון טחון.

3 מקשטים בקוקוס קלוי ומגישים.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!