תמונת AVI׃ mako
פתיתים מתוקים בנוסח ברקוקש
פתיתים בגרסה המתוקה, עם שמנת, קינמון וקוקוס
ויקי ג'אן | מאסטר שף
| פורסם 06/12/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
200 גרם חמאה
2 כוסות פתיתים
2 כוסות חלב
150 מ"ל שמנת מתוקה
4 כפות סוכר
מקל קינמון
חצי כוס חלב מרוכז
מעט קינמון טחון
3 כפיות קוקוס קלוי
אופן ההכנה:
1 ממיסים את החמאה ומוסיפים את הפתיתים.
2 מוסיפים חלב ושמנת מתוקה, סוכר ומקל קינמון ומערבבים כל הזמן. לקראת סוף הבישול מוסיפים חלב מרוכז ומעט קינמון טחון.
3 מקשטים בקוקוס קלוי ומגישים.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!