תמונת AVI׃ mako
אגרול ירקות עם פרוסות אנטרקוט
גלילת ירקות ובשר אנטרקוט בבצק פילו פריך, למנה ראשונה, כתוספת או כעיקרית מפנקת
אלינור רחמים | מאסטר שף
| פורסם 30/11/12
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (6 מנות):
בצק פילו, מופשר
סטייק אנטרקוט, פרוס לפרוסות
גזר
קישוא
פלפל ירוק חריף
פלפל אדום חריף
שום
שמן לטיגון עמוק
חלבון ביצה
אופן ההכנה:
1 חותכים את הגזר הקישואים והפלפלים לרצועות. פורסים את השום.
2 מטגנים את הירקות הפרוסים ואת השום, עד שהם מתרככים. מניחים בצד לצינון.
3 מכינים ריבועים של בצק פילו, מניחים בתוכם ירקות ופרוסות אנטרקוט. סוגרים עם מעט חלבון ביצה ומטגנים בשמן עמוק, עד להזהבה.
* אם יש חשש שהאנטריקוט לא ייטגן מספיק כשהוא עטוף בבצק, ניתן לטגן מעט את הפרוסות לפני.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!