אוכל
צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP

סנדוויץ' סינטה עם גרטן

לפעמים צריך לשחרר את רגשות האשם וללכת עד הסוף עם התאוות הגדולות שלנו: לחמנייה מפנקת עמוסת מיונז, פרוסות סינטה דקות וגרטן תפוחי אדמה בשמן זית ושומן כבש. התירו את החגורות

שלמה שרף | מאסטר שף VIP | פורסם 11/03/15 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 5 12 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לסינטה:

350 גרם סינטה

פלפל

מלח

שמן זית

ללחמנייה:

לחמניית המבורגר גדולה

מיונז

חסה

חרדל

לגרטן:

תפוחי אדמה

שמן זית

שומן כבש

2 גבעולי רוזמרין

אופן ההכנה:

1 הסינטה: פורסים את הסינטה דק-דק, מתבלים בפלפל, מלח ושמן זית. רגע לפני ההגשה מטגנים במחבת במשך 2-3 דקות.

2 הגרטן: חותכים את תפוחי האדמה דק-דק. במחבת עם שמן זית מטגנים ומוסיפים שומן כבש ורוזמרין.

3 ההגשה: מורחים על הלחמנייה מיונז, שמים ומסדרים את שכבות הסינטה. מורחים ביניהן חרדל . מגישים לצד מלפפונים חמוצים ופלפלים חריפים.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.