צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP
סנדוויץ' סינטה עם גרטן
לפעמים צריך לשחרר את רגשות האשם וללכת עד הסוף עם התאוות הגדולות שלנו: לחמנייה מפנקת עמוסת מיונז, פרוסות סינטה דקות וגרטן תפוחי אדמה בשמן זית ושומן כבש. התירו את החגורות
שלמה שרף | מאסטר שף VIP
| פורסם 11/03/15
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
לסינטה:
350 גרם סינטה
פלפל
מלח
שמן זית
ללחמנייה:
לחמניית המבורגר גדולה
מיונז
חסה
חרדל
לגרטן:
תפוחי אדמה
שמן זית
שומן כבש
2 גבעולי רוזמרין
אופן ההכנה:
1 הסינטה: פורסים את הסינטה דק-דק, מתבלים בפלפל, מלח ושמן זית. רגע לפני ההגשה מטגנים במחבת במשך 2-3 דקות.
2 הגרטן: חותכים את תפוחי האדמה דק-דק. במחבת עם שמן זית מטגנים ומוסיפים שומן כבש ורוזמרין.
3 ההגשה: מורחים על הלחמנייה מיונז, שמים ומסדרים את שכבות הסינטה. מורחים ביניהן חרדל . מגישים לצד מלפפונים חמוצים ופלפלים חריפים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.