צילום׃ רענן כהן, מאסטר שף
חומוס עם פרגית וסלט עגבניות חריף
למי יש זמן וכוח לפתוח שולחן עם חומוס, שיפודים וסלטים? קבלו את הדרך הנכונה לעשות את זה: מנה אחת שמשלבת חומוס גרגרים גרוס גס עם פרגיות מתובלות ומטוגנות וסלט עגבניות נהדר (וחריף אש!) מעל
בן אביעד | מאסטר שף
| פורסם 10/08/15
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
לחומוס גרוס גס:
שתי כוסות חומוס מושרה ומורתח
שתי כוסות טחינה
מיץ מלימון אחד
כפית מחוקה של מלח
כ-2 כוסות מים קפואים
לסלט פרגית ועגבניות:
שתי פרגיות
מלח גס
פלפל שחור גרוס
עגבניות שרי בשלושה צבעים
פלפל חריף ירוק
נענע
פטרוזיליה
כוסברה
שן שום
מיץ מלימון אחד
אופן ההכנה:
1 מתבלים את הפרגיות ומטגנים בשמן זית עד להזהבה.
2 קוצצים את כל הירקות דק. מתבלים במלח, לימון וטיפה שמן זית.
3 מורחים בסיבוב את החומוס על צלחת. קוצצים את הפרגיות ומניחים אותן באמצע ומעליהן מניחים את הסלט החריף עם כל המיצים שלו.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.