תמונת AVI׃ mako
מוח טלה מרוקאי חריף
מתים על מוח אבל אין לכם כוח להתעסקות? הנה מתכון לתבשיל מוח חריף וזריז במיוחד
ריקי סוויסה | מאסטר שף
| פורסם 14/01/14
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
ראש שום קלוף
1-2 פלפלים חריפים אדומים, תלוי ברמת החריפות הרצויה
3 כפות פפריקה אדומה מהולה על 3 כפות שמן בשמן חמניות
כוס ציר בשר
קורט כמון
קורט מלח
קורט פלפל שחור
צרור עלי כוסברה
2-3 מוחות טלאים מוכשרים ומנוקים היטב
אופן ההכנה:
1 מטגנים את ראש השום עד להזהבה.
2 מוסיפים פלפלים אדומים חריפים ואת הפפריקה האדומה בשמן, ומיד מוסיפים כוס של ציר הבשר.
3 מוסיפים קצת כמון, פלפל שחור ומלח ומפזרים חצי מכמות הכוסברה הקצוצה.
4 כשהנוזלים מתחילים לרתוח, מניחים את המוחות אחד-אחד וזורים מעל את מה שנותר מהכוסברה הקצוצה.
5 מבשלים כ-20 דקות על אש בינונית והמוח מוכן לאכילה. בישול יתר יגרום לבשר לקבל מרקם צמיגי.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים