אוכל
צילום׃ דניאל בראון, מאסטר שף

כיסוני גבינות

כמה פשוט ככה טעים: כיסונים מבצק פסטה שמכינים לבד, במלוי גבינות ופלפל שחור, שלוש דקות במים ועוד דקה במחבת עם צ'ילי ובזיליקום. במקור משתמשים בגבינת בורסן, אבל אפשר גם תערובת גבינות מהבית

מסימליאנו די מטאו | מאסטר שף | פורסם 04/08/15 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 26 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

לבצק:

300 גר קמח

3 ביצים

קמצוץ מלח

למילוי:

2 חבילות (150 גרם כל אחת) גבינת בורסן עם פלפל שחור

אופציה נוספת למילוי גבינות:

200 גרם גבינת ריקוטה

80 גרם גבינת פקורינו מגוררת

20 גרם פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1 מערבבים את הביצים, הקמח והמלח לתערובת אחידה ולשים עד שמתקבל בצק חלק ואחיד (בערך 10 דקות). עוטפים בניילון נצמד, מעבירים למנוחה של 20 דקות במקרר.

2 מרדדים את הבצק במכונת פסטה לעובי 2 מ”מ.

3. מניחים עלה פסטה על משטח עבודה מקומח. מניחים תלוליות מגבינת הבורסן (או תערובת הגבינות) במרווחים קבועים בצדו הימני או השמאלי של העלה. מקפלים את העלה לחצי לאורכו, כך שכל התלוליות מכוסות. בעזרת גלגלת פסטה או רינג חותכים סביב התלוליות בצורת חצי עיגול. מהדקים את הפסטה היטב מסביב לגבינה ליצירת צורת הרביולי.

4 לרוטב: ממיסים את החמאה במחבת רחבה. מוסיפים את הצ'ילי הפרוס, מטגנים דקה ואז מוסיפים את עלי הבזיליקום. מתבלים במלח לפי הטעם.

5 מבשלים את הרביולי במים רותחים בערך 3 דקות. מסננים ושמים ברוטב, ומערבבים בעדינות כדי שהרוטב יעטוף הכל. מעבירים לצלחת ומגישים.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.