אוכל
צילום׃ istockphoto

צ'רשי

מעדן טריפוליטאי של דלעת ותבלינים שאפשר לאכול עם הכל

| mako אוכל | פורסם 07/06/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 100 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

1 קילו דלעת חתוכה לקוביות

5-6 שיני שום

1 כפית גדושה פפריקה מתוקה

1 כפית פפריקה חריפה

מיץ לימון

מלח

1/4 כפית קימל טחון (כרוויה)

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הדלעת כחצי שעה, עד לריכוך, מסננים ומעבירים לקערה. לאחר מכן מועכים אותה בעזרת מזלג.

2 כשהדלעת מתקררת מוסיפים את התבלינים ומערבבים.

3 שומרים בכלי אטום במקרר.