צילום׃ istockphoto
צ'רשי
מעדן טריפוליטאי של דלעת ותבלינים שאפשר לאכול עם הכל
| mako אוכל
| פורסם 07/06/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
1 קילו דלעת חתוכה לקוביות
5-6 שיני שום
1 כפית גדושה פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
מיץ לימון
מלח
1/4 כפית קימל טחון (כרוויה)
אופן ההכנה:
1 מבשלים את הדלעת כחצי שעה, עד לריכוך, מסננים ומעבירים לקערה. לאחר מכן מועכים אותה בעזרת מזלג.
2 כשהדלעת מתקררת מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
3 שומרים בכלי אטום במקרר.