אוכל
צילום׃ נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"

כנפיים ממולאות

למלא כנפיים? כן! הפתעה מופלאה של מילוי לחם ישן ומתובל בתוך עוף עסיסי

חופית סרמילי | מאסטר שף | פורסם 03/05/21 
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.2 18 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

6 יח' כנפיים

חצי כיכר לחם (החלק הקשה)

1 בצל קטן פרוס לפרוסות

חופן צנוברים

חופן כוסברה

חופן תימין

חופן זעתר

2 גבעולי סלרי

קמח לקימוח

1 ליטר שמן בוטנים לטיגון

רוטב:

1 פלפל ירוק

2 גבעולי סלרי

חופן עגבניות צהובות קטנות

1 כף חומץ שרי

2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

1 מפלטים בעזרת מספריים את הבשר של הכנפיים מהעצם וחותכים (משאירים בקצה חתיכה קטנה של עצם).

2 למילוי: טוחנים את הלחם במעבד מזון למרקם פירורי. מטגנים בצל עם מעט שמן עד להזהבה ומוסיפים את הלחם.

3 קולים את הצנוברים 4 דקות במחבת עד להזהבה קלה.

4 כותשים את עשבי התיבול במכתש ועלי, מוסיפים את הצנוברים וכותשים יחד. מערבבים את פירורי הלחם עם העשבים, ומתבלים במלח ופלפל.

5 ממלאים את הכנפיים בעזרת כפית וסוגרים בעזרת קיסם. מקמחים ומטגנים.

6 כותשים את כל מרכיבי הרוטב במכתש ועלי, וסוחטים פנימה את העגבניות. מגישים לצד הכנפיים. .

מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.