כנפיים ממולאות
למלא כנפיים? כן! הפתעה מופלאה של מילוי לחם ישן ומתובל בתוך עוף עסיסי
- זמן עבודהשעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
6 יח' כנפיים
חצי כיכר לחם (החלק הקשה)
1 בצל קטן פרוס לפרוסות
חופן צנוברים
חופן כוסברה
חופן תימין
חופן זעתר
2 גבעולי סלרי
קמח לקימוח
1 ליטר שמן בוטנים לטיגון
רוטב:
1 פלפל ירוק
2 גבעולי סלרי
חופן עגבניות צהובות קטנות
1 כף חומץ שרי
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
1 מפלטים בעזרת מספריים את הבשר של הכנפיים מהעצם וחותכים (משאירים בקצה חתיכה קטנה של עצם).
2 למילוי: טוחנים את הלחם במעבד מזון למרקם פירורי. מטגנים בצל עם מעט שמן עד להזהבה ומוסיפים את הלחם.
3 קולים את הצנוברים 4 דקות במחבת עד להזהבה קלה.
4 כותשים את עשבי התיבול במכתש ועלי, מוסיפים את הצנוברים וכותשים יחד. מערבבים את פירורי הלחם עם העשבים, ומתבלים במלח ופלפל.
5 ממלאים את הכנפיים בעזרת כפית וסוגרים בעזרת קיסם. מקמחים ומטגנים.
6 כותשים את כל מרכיבי הרוטב במכתש ועלי, וסוחטים פנימה את העגבניות. מגישים לצד הכנפיים. .
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.