תמונת AVI׃ mako
גלילות דג נא עם ירקות ופירות
דג פרידה נא במילוי עם תפוח מסוג גרני סמית, חסה ועשבי תיבול
שלמה עזרן | מאסטר שף
| פורסם 28/03/14
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
200 גרם דג פרידה
חסה (רק העלים הפנימיים)
תפוח גרני סמית
בצל ירוק, קצוץ
חופן כוסברה, קצוצה
כפית רוטב דגים
שמן זית
מלח
פלפל
מיץ לימון
אופן ההכנה:
1 מפלטים את הדג, מפלטים עור ועצמות ופורסים הכי דק שאפשר. מניחים נייליון משומן נצמד משני צדי הדג ומשטחים עם פטיש עד שהדג נעשה דק.
2 מילוי: מנקים ומייבשים את עלי החסה היטב, פורסים את התפוח לפרוסות דקות עם הקליפה, מערבבים עם שמן זית, מלח, פלפל, בצל ירוק, כוסברה ורוטב דגים.
3 מחלקים את הדג למלבנים, בקצה כל מלבן מניחים את הירקות ומגלגלים לרול.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים