אוכל
תמונת AVI׃ mako

מרק בקר ונודלס

נזיד חם ומהביל עם בשר גולאש ונודלס, עם תיבול ייחודי שיחמם לכם את החורף

אסף דר | מאסטר שף | פורסם 12/11/12 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.6 14 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

קילו בשר לגולאש

2 כוכבי אניס

1 מקל קינמון

גרידת לימון

1/4 כוס חומץ

1/4 כוס רוטב סויה

בצל ירוק

2 כפות ג'ינג'ר מגורר

כף שום כתוש

צ'ילי מיובש לפי הטעם

נודלס רחבים

אופן ההכנה:

1 מניחים את נתחי הבשר בסיר ויוצקים מעליהם מים רותחים מהקומקום. מניחים בתוך שקיק בד את כל המרכיבים חוץ מהנודלס, הבצל הירוק, החומץ והסויה, סוגרים היטב ומוסיפים לסיר.

2 מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 2-3 שעות. מנקים את הקצף שיוצר הבשר מדי פעם.

3 מרתיחים נודלס במים ומעט מלח.

4 כאשר הבשר רך מורידים מהאש, מוציאים את סלסלת התבלינים מהמרק, מוסיפים רבע כוס סויה ורבע כוס חומץ.

5 מגישים בקערה עמוקה עם מרק, נודלס, שתי קוביות בשר ובצל ירוק מעל.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!