תמונת AVI׃ mako
מרק בקר ונודלס
נזיד חם ומהביל עם בשר גולאש ונודלס, עם תיבול ייחודי שיחמם לכם את החורף
אסף דר | מאסטר שף
| פורסם 12/11/12
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
קילו בשר לגולאש
2 כוכבי אניס
1 מקל קינמון
גרידת לימון
1/4 כוס חומץ
1/4 כוס רוטב סויה
בצל ירוק
2 כפות ג'ינג'ר מגורר
כף שום כתוש
צ'ילי מיובש לפי הטעם
נודלס רחבים
אופן ההכנה:
1 מניחים את נתחי הבשר בסיר ויוצקים מעליהם מים רותחים מהקומקום. מניחים בתוך שקיק בד את כל המרכיבים חוץ מהנודלס, הבצל הירוק, החומץ והסויה, סוגרים היטב ומוסיפים לסיר.
2 מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 2-3 שעות. מנקים את הקצף שיוצר הבשר מדי פעם.
3 מרתיחים נודלס במים ומעט מלח.
4 כאשר הבשר רך מורידים מהאש, מוציאים את סלסלת התבלינים מהמרק, מוסיפים רבע כוס סויה ורבע כוס חומץ.
5 מגישים בקערה עמוקה עם מרק, נודלס, שתי קוביות בשר ובצל ירוק מעל.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!