תמונת AVI׃ mako
דג פלמידה בלחם לבן
כשמתחשק לכם סנדוויץ' דייגים אמיתי עם ארומה של הים התיכון
עידו קרוננברג | מאסטר שף
| פורסם 05/01/14
- זמן עבודהשעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
שתי פרוסות לחם לבן
דג ים טרי – פלמידה לבנה או פרידה
מיץ לימון
מלח ים
שמן זית
5 עלי סלרי, קצוצים
חמאה למריחה
אופן ההכנה:
1 מפלטים את הדג וחותכים לקוביות או רצועות.
2 מתבלים את הדג במיץ לימון, מלח ים ושמן זית. מוסיפים את הסלרי הקצוץ ומערבבים.
3 מורחים את הלחם בחמאה, מוסיפים את הדג וסוגרים.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים