אוכל
צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP

פסטה בולונז

יש מנות קלאסיות שפשוט חייבים להכין אותן לפחות פעם אחת. בולונז על פסטה טרייה היא בדיוק מנה כזאת

פנינה טורנה | מאסטר שף VIP | פורסם 18/03/15 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 2.8 18 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לרוטב:

בצל מטוגן

בשר טחון

צלי בקר עם ג'לי מהרוטב שלו

עגבניות קלופות קצוצות

רסק עגבניות

מלח

פלפל

אופן ההכנה:

1 מכינים את הפסטה.

2 בסיר עם שמן סוגרים את הבשר. מוסיפים את יתר המרכיבים ומבשלים.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.