פחזניות ממולאות בקרם בננה
מי לא אוהב פחזניות? בצק רבוך רך ונעים ממולא בקצפת וקרם בננה. לא מספיק מתוק לכם? תוסיפו שוקולד מומס למעלה וסגרתם את הפינה
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לבצק:
100 גרם חמאה
כוס מים
כף סוכר
1.25 כוס קמח
4 ביצים גדולות
לקרם:
שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
אינסטנט פודינג
בננה
1/4 כוס שמנת מתוקה
שערות קליפת תפוז סיני
לקישוט:
חבילת שוקולד מריר 70% מומס
בננה פרוסה לטבעות
אופן ההכנה:
1 הבצק: ממיסים את החמאה במים עם סוכר ומערבבים עם קמח עד לקבלת תערובת אחידה. מעבירים למיקסר ושוברים פנימה את הביצים עד לאיחוד. מעבירים את הבצק לשקית זילוף ומכניסים לקירור קצר במקרר.
2 הקרם: מקציפים את השמנת המתוקה ביחד עם החלב והאינסטנט פודינג.
3 במעבד מזון שמים בננה עם מעט שמנת מתוקה ומערבבים עד ליצירת מחית.. מקפלים את המחית לתוך הקצפת. מוסיפים את שערות קליפת התפוז.
4 על תבנית עם נייר אפייה מזלפים את הבצק בתנועות מעגליות ליצירת פחזניות.
5 מחממים תנור ל-200 מעלות. מכניסים את הפחזניות למשך 15 דקות. מוציאים ושמים בצד לקירור. פותחים וממלאים בקצפת. מקשטים בשוקולד מומס עם פרוסת בננה.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים