אוכל
צילום׃ דניאל בר און

פחזניות ממולאות בקרם בננה

מי לא אוהב פחזניות? בצק רבוך רך ונעים ממולא בקצפת וקרם בננה. לא מספיק מתוק לכם? תוסיפו שוקולד מומס למעלה וסגרתם את הפינה

שי טובול | מאסטר שף | פורסם 26/02/14 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 64 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לבצק:

100 גרם חמאה

כוס מים

כף סוכר

1.25 כוס קמח

4 ביצים גדולות

לקרם:

שמנת מתוקה

1/2 כוס חלב

אינסטנט פודינג

בננה

1/4 כוס שמנת מתוקה

שערות קליפת תפוז סיני

לקישוט:

חבילת שוקולד מריר 70% מומס

בננה פרוסה לטבעות

אופן ההכנה:

1 הבצק: ממיסים את החמאה במים עם סוכר ומערבבים עם קמח עד לקבלת תערובת אחידה. מעבירים למיקסר ושוברים פנימה את הביצים עד לאיחוד. מעבירים את הבצק לשקית זילוף ומכניסים לקירור קצר במקרר.

2 הקרם: מקציפים את השמנת המתוקה ביחד עם החלב והאינסטנט פודינג.

3 במעבד מזון שמים בננה עם מעט שמנת מתוקה ומערבבים עד ליצירת מחית.. מקפלים את המחית לתוך הקצפת. מוסיפים את שערות קליפת התפוז.

4 על תבנית עם נייר אפייה מזלפים את הבצק בתנועות מעגליות ליצירת פחזניות.

5 מחממים תנור ל-200 מעלות. מכניסים את הפחזניות למשך 15 דקות. מוציאים ושמים בצד לקירור. פותחים וממלאים בקצפת. מקשטים בשוקולד מומס עם פרוסת בננה.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים