צילום׃ צילום מסך, מאסטר שף
סביצ'ה דג בפיתה
מי אמר שסביצ'ה צריך לאכול רק בצלחת? נסו לשים אותו בפיתה, עם סלט צנוניות מרענן, ותגלו עולם חדש לגמרי
מוזנא בשארה | מאסטר שף
| פורסם 03/12/17
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
לסביצ'ה:
1 בצל ירוק קצוץ
1 עגבניה קצוצה (ללא החלק המרכזי עם הגרעינים)
כפית סומק
כפית זעתר
מלח לפי הטעם
3 כפות שמן זיצ
כפית רכז רימונים
מיץ מחצי לימון
כפית טבסקו
2 פילטים של לוקוס או כל דג לבן אחר חתוכים לקוביות
לסלט:
5 צנונים
חופן נענע
חופן פטרוזיליה
מיץ מחצי לימון
מלח לפי הטעם
1 עגבניה מקולפת ומגורדת
כף שמן זית
להגשה:
4 פיתות
אופן ההכנה:
1 מכינים את הסלט: מערבבים את כל המרכיבים, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
2 מכינים את הסביצ'ה: מערבבים את כל מרכיבי הסביצ'ה, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
3 פותחים את הפיתות, ממלאים אותן בסביצ'ה ומוסיפים מעל מהסלט. מגישים מיד.