אוכל
צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP

סלט גבינת עיזים עם קרקר כוסמין

תגידו יפה שלום לארוחת הערב החדשה שלכם: סלט גבינת עזים עם זוקיני ושומר וקרקר כוסמין כל כך פריך וממכר שלא תרצו יותר לאכול לחם והכל בעשרים דקות עבודה

שי אביבי | מאסטר שף VIP | פורסם 11/03/15 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 20 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לסלט:

זוקיני חתוך לרצועות

שומר חתוך לפרוסות

אנדיב

רוזמרין

חמאה

עגבניות שרי

גבינות עיזים

שמן זית

מלח

חומץ

לקרקר:

קמח כוסמין מלא

מים

קימל טחון במכתש ועלי

מלח

אופן ההכנה:

1 בסיר עם מים חולטים את הזוקיני והשומר. במחבת נפרדת מטגנים את האנדיב.

2 בסיר מבשלים רוזמרין בחמאה.

3 חותכים עגבניות שרי לשישיות ומוסיפים גבינות עיזים.

4 בקערה שמים את הזוקיני, השומר, האנדיב, עגבניות השרי וגבינות העיזים. מערבבים הכל יחד עם שמן זית, מלח וחומץ.

5 הקרקרים: בקערה שמים קמח כוסמין מלא "תנובת הארץ". מוסיפים מים עד שנהיה בצק, מוסיפים קימל טחון במכתש ומלח. לשים היטב את הבצק.

6 מרדדים את הבצק דק-דק ומניחים בתבנית, חורצים סימנים על הקרקר ואופים בתנור עד שהקרקר משחים ונשבר בקלות.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.