צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP
סלט גבינת עיזים עם קרקר כוסמין
תגידו יפה שלום לארוחת הערב החדשה שלכם: סלט גבינת עזים עם זוקיני ושומר וקרקר כוסמין כל כך פריך וממכר שלא תרצו יותר לאכול לחם והכל בעשרים דקות עבודה
שי אביבי | מאסטר שף VIP
| פורסם 11/03/15
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לסלט:
זוקיני חתוך לרצועות
שומר חתוך לפרוסות
אנדיב
רוזמרין
חמאה
עגבניות שרי
גבינות עיזים
שמן זית
מלח
חומץ
לקרקר:
קמח כוסמין מלא
מים
קימל טחון במכתש ועלי
מלח
אופן ההכנה:
1 בסיר עם מים חולטים את הזוקיני והשומר. במחבת נפרדת מטגנים את האנדיב.
2 בסיר מבשלים רוזמרין בחמאה.
3 חותכים עגבניות שרי לשישיות ומוסיפים גבינות עיזים.
4 בקערה שמים את הזוקיני, השומר, האנדיב, עגבניות השרי וגבינות העיזים. מערבבים הכל יחד עם שמן זית, מלח וחומץ.
5 הקרקרים: בקערה שמים קמח כוסמין מלא "תנובת הארץ". מוסיפים מים עד שנהיה בצק, מוסיפים קימל טחון במכתש ומלח. לשים היטב את הבצק.
6 מרדדים את הבצק דק-דק ומניחים בתבנית, חורצים סימנים על הקרקר ואופים בתנור עד שהקרקר משחים ונשבר בקלות.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.