צילום׃ אפיק גבאי, מאסטר שף
סביצ'ה לברק
מנת חצי הגמר של יהונתן ביטון ממאסטר שף: סביצ'ה מדג לברק עם אבוקדו ובצל סגול, שנכבש במיץ לימון עם כוסברה. מנה עדינה, קלילה ומתוחכמת בכלם עבודה ממש
יהונתן ביטון | מאסטר שף
| פורסם 11/12/16
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
פילה לברק ללא אדרה או עור
אבוקדו
חצי בצל סגול
לימון
מעט מלח
מעט פלפל שחור
כוסברה קצוצה (לפי הטעם)
שמן זית
אופן ההכנה:
1 פורסים את פילה הדג לפרוסות דקות דקות ומסדרים על צלחת.
2 פורסים פרוסות אבוקדו ומסדרים על הדג. פורסים גם את הבצל הסגול ומפזרים לפי הטעם (אפשר להסתפק בכמה פרוסות בלבד).
3 בקערה מערבבים מיץ מלימון שלם, מעט מלח, מעט פלפל, כוסברה ושמן זית.
4 שופכים את הרוטב על הדג והאבוקדו כמה דקות לפני ההגשה. מזלפים מעל שמן זית.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.