אוכל
צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP

קציצות דג לוקוס וגרגרי חומוס

הכינו את הלחם הטרי: קציצות מלוקוס, מלך הדגים, שמשכשכות בתוך רוטב חריף עם עגבניות, גרגרי חומוס, פפריקה ושום

אתי לוי | מאסטר שף VIP | פורסם 02/02/15 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 2.9 12 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לקציצות:

300 גרם לוקוס

צרור כוסברה

5 שיני שום

מלח

פלפל

לרוטב:

שמן

כף פפריקה מתוקה

3 שיני שום קצוצות

צ'ילי גרוס

מלח

פלפל

2 עגבניות גדולות מגורדות

פלפל ירוק, חריף חתוך לרצועות

200 גרם חומוס מבושל ומקולף

אופן ההכנה:

1 הקציצות: טוחנים את הדג, הכוסברה והשום לסירוגין. מתבלים בצ'ילי, מלח ופלפל. מערבבים היטב ושמים בצד.

2 הרוטב: מחממים שמן מוסיפים את הפפריקה השום הצ'ילי המלח והפלפל מטגנים מעט ומוסיפים את העגבניות המגורדות הפלפל הירוק החריף והחומוס ומבשלים על אש נמוכה 10 דקות עד רבע שעה שהרוטב מתאחד. מוסיפים את הקציצות ומבשלים 10 דקות נוספות.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.