מלבי פיוז'ן
הקינוח המוכר בטוויסט מגניב: מלבי עם נגיעות של קרם דלעת מתובל בהל, זילופים של מרנג מי ורדים וביסקוויט פיסטוק חלבי. נשמע מסובך? הכל ביחד שעה עבודה
- זמן עבודהשעה ורבע
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
למלבי:
מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 38%
250 מ"ל חלב
2 כפות קורנפלור
מעט מי ורדים
לקרם הדלעת:
דלעת
הל
סוכר
חמאה
מלח
למרנג:
100 גרם חלבונים
200 גרם סוכר
סירופ מלבי
מי ורדים
לביסקוויט:
150 גרם קמח
100 גרם חמאה
חלבון ביצה
30 גרם אבקת סוכר
פיסטוק חלבי, קצוץ
אופן ההכנה:
1 המלבי: מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה יחד עם החלב. כשרותח, מוסיפים את הקורנפלור.
2 ממשיכים לבשל תוך ערבוב תמידי 2 דקות, מוסיפים את מי הוורדים ומורידים מהאש.
3 מעבירים את המלבי לכלי קטן, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-40 דקות.
4 בינתיים אופים יחד בתבנית דלעת עם הל, סוכר, חמאה ומלח, עד שהדלעת מתרככת. טוחנים ומעבירים למקרר.
5 המרנג: מקציפים את החלבונים עם הסוכר ומקפלים פנימה סירופ מלבי ומי ורדים. מכניסים לשקית זילוף.
6 הביסקוויט: מערבבים בקערה קמח, חמאה, חלבון ואבקת סוכר. מרדדים לבצק, מפזרים פיסטוקים ואופים עד הזהבה.
7 ההרכבה: מוציאים את המלבי מהמקרר ומזלפים עליו את המרנג. שורפים את המרנג עם ברנר. מזלפים את קרם הדלעת ומגישים עם הביסקוויט.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים