אוכל
צילום׃ דניאל בר און, מאסטר שף

סלט עדשים, קינואה ופירות יבשים

קבלו את הסלט הכי שמח בסביבה: עדשים וקינואה, משמשים מיובשים וצימוקים, שום ועגבניות, פטריות פוטרבלו ואפילו טופו מוקפץ: כל מה שטעים, נעים וצבעוני נכנס ומתקבל באהבה

רחל בן אלול | מאסטר שף | פורסם 17/08/15 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 16 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

עדשים שחורות

קינואה

שום

עגבניות

בצל

פטריות פורטבלו

משמשים

צימוקים

טופו

כוסברה

נענע

פטרוזיליה

פלפל אדום קלוי

תמרים

קשיו

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הקינואה והעדשים בנפרד, בשני סירים.

2 מערבבים יחד את הקינואה והעדשים המוכנות, מוסיפים כוסברה, פטרוזיליה ועגבנייה – כולם קצוצים.

3 מוסיפים צימוקים ומשמשים קצוצים.

4 מקפיצים במחבת עם קצת שמן פטריות, בצל וטופו.

5 מסדרים את הסלט בצלחת או קערה רחבה ומוסיפים לו שבלולי פלפל קלוי ואת תערובת הטופו המוקפץ.

6 במחבת מטגנים פלפל חריף יחד עם שום, שמן זית ולימון. יוצקים את תכולת המחבת מעל הסלט, מוסיפים גם קשיו ותמרים – ומגישים.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.