צילום׃ נתנאל ישראל, מאסטר שף
כנאפה במי זהר
מתברר שלא כל כך קשה להכין כנאפה, וכל מה שצריך זה לרצות את הביס המושלם הזה
איתיאלה בר ששת, מנאל איסמעיל, אירקלי גונשווילי | מאסטר שף
| פורסם 20/02/21
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
100 גרם חמאה
200 גרם שערות קדאיף
50 גרם גבינת מוצרלה
50 גרם גבינת מסקרפונה
2 כפות מי זהר
לסירופ:
חצי לימון
2 כוסות סוכר
1 כוס מים
4 תרמילי הל
4 פרחי ורדים
אופן ההכנה:
1 מבשלים את כל המרכיבים לסירופ מכינים עד להסמכה.
2 ממיסים 100 גרם חמאה במחבת, ומערבבים עם שערות הקדאיף ומי זהר. מחלקים את הקדאיף עם החמאה לשני חלקים.
3 משמנים תבנית קטנה בחמאה, ומניחים את החצי הראשון של הקדאיף. מפזרים מעל את הגבינות ודוחסים היטב. מעל הגבינות מוסיפים את החלק השני של הקדאיף ומעל קוביית חמאה.
4 אופים בתנור אופים ב-180 מעלות 15-10 דקות, עד להזהבה, ואז שופכים מעל את הסירופ.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.