אוכל
צילום׃ מאסטר שף, קשת

סשימי טונה בשלושה רטבים

את סשימי הטובה הזה לא תשכחו. יהודה עמר ממאסטר שף מכין פרוסות דקות של טונה נאה עם שלושה רטבים: רוטב יוזו, רוטב משמשים ורטב איולי צ'ילי, שמשתלבים מושלם

יהודה עמר | מאסטר שף | פורסם 01/11/17 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (3 מנות):

לסשימי:

300 גרם טונה אדומה טרייה פרוסה דק

חופן מיקרו בזיליקום

חופן מיקרו אפונה

חופן מיקרו חרדל

חופן מיקרו אמריטיוס

3 מיני צנונית

1 מלפפון פרוס דק בקולפן

3 עגבניות שרי חתוכות לסירות

רוטב איולי צ'ילי:

1 כוס מיונז

חצי כוס רוטב צ'ילי מתוק

1 כפית צ'ילי חריף יבש

רוטב משמשים:

100 גרם משמש מיבש חתוך לקוביות

1 כוס תפוז טרי

מעט זעפרן

2 כפיות יוזו

רוטב יוזו:

20 מ"ל מיץ יוזו

20 מ"ל מירין

10 מ"ל שמן שומשום

40 מ"ל סויה

אופן ההכנה:

1 מכינים את רוטב הצ'ילי: טוחנים את כל המרכיבים שלו ביחד לרוטב אחיד.

2 מכינים את רוטב המשמשים: טוחנים את כל המרכיבים יחד ומעבירים דרך מסננת כדי לקבל רוטב חלק.

3 מכינים את רוטב היוזו: מערבבים את כל מצרכי הרוטב לקבלת רוטב אחיד.

4 מסדרים על צלחת את פרוסות הטונה ואת הירקות ומפזרים את הרטבים כפי שרוצים. מגישים.