צילום׃ מתוך "מאסטר שף 8", שידורי קשת
צלעות טלה של שבת בבוקר
אם חציר תלתן וצתרה ורודה הם חומרי גלם זמינים במקום שאתם באים ממנו - שווה לנסות את הצלעות האלה של לאה, שהעבירו אותה שלב למרות הצריבה הסופית, שלדעת חלק מהשופטים הייתה מיותרת
לאה פלורט קריאף | מאסטר שף
| פורסם 17/06/19
- זמן עבודהשעתיים
- זמן הכנהשלוש שעות
- רמת קושינדרשת מיומנות
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
4 צלעות טלה מחוברות
6 ענפי צתרה ורודה
אצטרובלים, ירוק וחום
חציר תלתן
אופן ההכנה:
1 חורצים חריצים באצטרובלים.
2 צולים את הצלעות במחבת עם צתרה ורודה ואצטרובלים.
3 מרפדים סיר במצע של חציר תלתן ומכניסים את הצלעות. מוסיפים מי בישול מצומצמים של אספרגוס, ומכסים (לאה כיסתה את הסיר בבצק שהכינה במיוחד).
4 צולים 25 דקות בחום של 250 מעלות.
5 מניחים לצלעות מחוץ לתנור 4 דקות לפחות, חותכים אותן וצולים במחבת.
כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.