צילום׃ מתוך "מאסטר שף" עונה 7, שידורי קשת
פסטה עם לבנה, צנוברים וחלמון
מנה מקורית שמשלבת דפי פסטה גדולים במיוחד, עם מילוי של לבנה עזים, צימוקי שרי, זיתים, צנוברים וגם חלמון ביצה, מטוגנים במחבת ומוגשים עם לימון כבוש ובצל ירוק
נריה כהן | מאסטר שף
| פורסם 06/11/16
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
2 כוסות קמח
3 ביצים M
כף שמן זית
למילוי:
לאבנה עזים
צנוברים קלויים
צימוקי שרי בעשבי תיבול
זיתי קלמטה
חלמונים
להגשה:
פרמזן מעושן
בצל ירוק, קצוץ
לימון כבוש, קצוץ
אופן ההכנה:
1 מערבבים את הקמח, הביצים ושמן הזית לכדי בצק ומעבירים למקרר לחצי שעה.
2 מרתיחים הרבה מים עם מלח.
3 מרדדים את הבצק במכונת פסטה ליצירת דפי פסטה דקים ככל האפשר בגודל של דף A4 ומבשלים דקה וחצי.
4 ממלאים במרכז כל דף כף של לאבנה עזים, צנוברים קלויים, 2-3 צימוקי שרי וזית בודד חצוי לשניים, מוסיפים חלמון וסוגרים.
5 מטגנים בשמן קנולה משני הצדדים.
6 מפזרים מעט פרמזן מעושן, לימון כבוש ובצל ירוק ומגישים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים