אוכל
צילום׃ נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"

מרק לחם

הדרך הכי נהדרת להציל את הלחם של אתמול – ולהרוויח עוד כמה ערכים תזונתיים של ירקות טריים

איתיאלה היאט | מאסטר שף | פורסם 03/05/21 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.6 14 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לציר ירקות:

בצל חתוך ל-4

3 גבעולי סלרי

1 גזר חתוך

כפית גרגירי פלפל שחור

עגבנייה חתוכה

4 שיני שום

2 ליטר מים

למרק:

שמן זית

2 גבעולי כרשה קצוצים גס

5 עגבניות קלופות חתוכות גס

רבע כיכר לחם, חתוכה לקוביות

ציר ירקות

לפסטו אורגנו:

חצי צרור אורגנו רק העלים

2 שיני שום

מלח

שמן זית

אופן ההכנה:

1 שמים בסיר גדול את כל המרכיבים לציר, מביאים לרתיחה ומבשלים 15 דקות על אש נמוכה.

2 בסיר אחר מטגנים את הכרשה בשמן זית לריכוך, מוסיפים את העגבניות ומבשלים כמה דקות. מוסיפים ציר ירקות ומבשלים 20 דקות. מוסיפים את הלחם בקוביות ומערבבים.

3 בעלי ומכתש כותשים את עלי האורגנו יחד עם שום שמן זית ומלח, ומזליפים מעל כמה טיפות שמן זית.

4 מגישים צלחת מרק ומעליה מפזרים מעט פסטו אורגנו. .

מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.