אוכל
צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP

טרטר אינטיאס עם עדשים וסרדינים

אוהבים דגים? מנה קלילה של אינטיאס חי לצד קציצות עדשים, רצועות סרדינים כבושות ומגדל משמח של עגבניות

נורמן עיסא | מאסטר שף VIP | פורסם 16/03/15 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.3 3 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

אינטיאס

עדשים

פלפל חריף

שמן

שמן זית

2 לימונים

סרדינים

מלח גס

עגבניות שרי

עגבניות

טחינה גולמית

שמנת חמוצה

כרובית

אופן ההכנה:

1 חותכים את האינטיאס לריבועים קטנים.

2 קוצצים את העדשים והפלפל החריף, מערבבים יחד עם קצת שמן ויוצרים קציצות קטנות. מניחים את הקציצות על מצע שמן זית ולימון.

3 פורסים רצועות של הסרדינים ומשרים במלח גס כ-20 דקות.

4 ההגשה: מעל האינטיאס מניחים את רצועות הסרדינים, חותכים עגבניות בכל מיני גדלים ועושים מהן מגדל ומעליהן רצועות לימון.

5 מערבבים טחינה גולמית ושמנת חמוצה, טובלים כרובית חיה בטחינה ומניחים בצד.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.