צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP
טרטר אינטיאס עם עדשים וסרדינים
אוהבים דגים? מנה קלילה של אינטיאס חי לצד קציצות עדשים, רצועות סרדינים כבושות ומגדל משמח של עגבניות
נורמן עיסא | מאסטר שף VIP
| פורסם 16/03/15
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
אינטיאס
עדשים
פלפל חריף
שמן
שמן זית
2 לימונים
סרדינים
מלח גס
עגבניות שרי
עגבניות
טחינה גולמית
שמנת חמוצה
כרובית
אופן ההכנה:
1 חותכים את האינטיאס לריבועים קטנים.
2 קוצצים את העדשים והפלפל החריף, מערבבים יחד עם קצת שמן ויוצרים קציצות קטנות. מניחים את הקציצות על מצע שמן זית ולימון.
3 פורסים רצועות של הסרדינים ומשרים במלח גס כ-20 דקות.
4 ההגשה: מעל האינטיאס מניחים את רצועות הסרדינים, חותכים עגבניות בכל מיני גדלים ועושים מהן מגדל ומעליהן רצועות לימון.
5 מערבבים טחינה גולמית ושמנת חמוצה, טובלים כרובית חיה בטחינה ומניחים בצד.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.