אוכל
צילום׃ מתוך "מאסטר שף 7", שידורי קשת

טוסט קבב

עברו כבר כמה וכמה ימים מאז פרק הפתיחה של "מאסטר שף", ועדיין לא התאוששנו ממנת הפיתה המעולה של יעל נקטלוב. אז אם תמיד רציתם להכין עראייס בבית ולא היה לכם כוח להעמיד מנגל - הנה הפתרון המושלם

יעל נקטלוב | מאסטר שף | פורסם 26/10/17 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.9 112 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

400 גרם בשר אנטרקוט, טחון

100 גרם שומן כבש, טחון

1 בצל

4 שיני שום, כתושות

צרור כוסברה

מלח

פלפל שחור גרוס

קורט כמון

4 פיתות טריות

מיונז 

אופן ההכנה:

1 מניחים בקערה את הבשר ושומן הכבש.

2 מגרדים בפומפייה את הבצל ומוסיפים לבשר יחד עם שיני השום. 

3 קוצצים דק את הכוסברה ומוסיפים לקערה. מוסיפים את התבלינים ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.

4 מכינים מהתערובת 4 קציצות ומניחים בצד.

5 פותחים את הפיתה בהיקף שלה ומורחים בפנים את המיונז.

6 מכניסים כל קציצה לפיתה ולוחצים כך שהקציצה תמלא את כל הפיתה.

7 שמים את הפיתות בטוסטר עד שצבע הפיתות זהוב וקריספי. מגישים מיד עם טחינה מתובלת וסלט.

* לאוהבי החריף: ניתן להוסיף למיונז פלפל ירוק חריף קצוץ לפני המריחה.