צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP
סנדוויץ' קממבר ותפוחים וסלט נבטים ושומר
איך אתם עם כריכים מתוקים? סנדוויץ' קממבר עם חמאה ותפוחי עץ מקורמלים לצד סלט נבטים ושומר נהדר
שי אביבי | מאסטר שף VIP
| פורסם 11/03/15
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
חמאה
סוכר
תימין
תפוחים
לחמנייה
קממבר
לסלט:
נבטי צנונית
נבטי חמנייה
קולרבי
שמן זית
חומץ בלסמי
מלח
פלפל
שומר
חמאה
אופן ההכנה:
1 הכריך: במחבת מחממים יחד את החמאה, הסוכר והתימין. מוסיפים את התפוחים ומקרמלים.
2 משמנים את הלחמנייה וקולים אותה קלות. מקלפים מהקליפה עיגול קממבר בעובי של כסנטימטר מהקליפה. מניחים את הקממבר על הלחמנייה וקולים קלות בגריל.
3 הסלט: בקערה מערבבים את הנבטים יחד. קולפים את הקולרבי וחותכים לגפרורים. מוסיפים שמן זית, חומץ בלסמי, מלח ופלפל.
4 השומר: מבשלים בסיר שומר, כשהוא מתרכך, פורסים לשמיניות וקולים עם חמאה בתנור.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.