צילום׃ נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"
בוריטו צ'ילי קון קרנה
טורטייה ממולאת בבשר חריף ושעועית אדומה – לערב של בירה עם חברים על המרפסת
אתי מורד | מאסטר שף
| פורסם 21/02/21
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
1 בצל קצוץ
400 גרם בשר טחון ובשר כבש
2 כפות פפריקה מתוקה
חצי כפית צ'ילי גרוס
מלח, פלפל
1 כוס שעועית אדומה מבושלת
רבע צרור כוסברה קצוצה
4 עלי בזיליקום קצוץ
טורטייה
1 פלפל חריף קצוץ
1 קלח תירס טרי
2 כפות רוטב ברביקיו
כפית רוטב טבסקו
אופן ההכנה:
1 מטגנים בצל, ואז מוסיפים את תערובת הבשר והתבלינים. מטגנים יחד ומוסיפים רוטב ברביקיו וטבסקו. מוסיפים שעועית אדומה, כוסברה ובזיליקום. מבשלים הכל יחד 20 דקות.
2 חותכים את הטורטייה בעזרת רינג בצורת עיגול, מקפלים את העיגול לחצי ובעזרת מלקחיים מחזיקים מקופל. מטגנים בשמן עמוק - נוצר מעין חצי ירח פתוח.
3 צורבים תירס על האש, כמה דקות מכל צד, מגרדים את הגרגירים בסכין.
4 מוציאים מהשמן, מצננים מעט ומוסיפים פנימה את התבשיל. מפזרים מעל תירס חם וגרידת לימון.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים באתר כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.