צילום׃ רענן כהן, מאסטר שף
סורבה אפרסק
בקיץ אנחנו מחליפים מפעם לפעם את ההתמכרות הקשה שלנו לגלידות בסורבה, ככה בשביל הגיוון והקלילות. כאן מתכון לסורבה אפרסקים ונענע, מרענן וקיצי. מומלץ להגיש עם פירות יער טריים
מסימליאנו די מטאו | מאסטר שף
| פורסם 16/08/15
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
4 אפרסקים בשלים, קלופים, מגולענים וחתוכים גס
4 עלי נענע
כפית סוכר
כוס מים
להגשה:
פירות יער טריים
אופן ההכנה:
1 שמים את האפרסקים, עלי הנענע והסוכר בבלנדר וטוחנים לתערובת חלקה ביחד עם המים.
2 שמים במכונת גלידה ומפעילים עד שהתערובת קופאת. מגישים היחד עם פירות יער טריים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.