אוכל
צילום׃ רענן כהן, מאסטר שף

גספאצ'ו עגבניות

מודים, אנחנו לא מעריצים גדולים של מרק עגבניות חם. עם הגרסה הקרה, לעומת זאת, אנחנו מוכנים להתחתן: מרק עגבניות קר מעגבניות שרי צבעוניות, שום ופלפל חריף. מנת פתיחה קייצית, קלילה, מתוקה-חריפה וכובשת

רחל בן אלול | מאסטר שף | פורסם 16/08/15 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.8 20 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

1/2 ק"ג עגבניות שרי מצבעים שונים (אדום, כתום, צהוב), חצויות

1/2 בצל סגול, חתוך לקוביות גסות

1/2 שן שום

1/4 פלפל חריף

3-4 כפות שמן זית

כף חומץ

מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

1 במיקסר או בלנדר טוחנים ביחד את העגבניות, השום, הפלפל החריף והבצל ביחד עם שמן הזית, עד לקבלת מעין שייק חלק.

2 מעבירים דרך מסננת צפופה כדי להיפטר מזרעים וקליפות שונים.

3 מוסיפים לנוזל כף וחצי חומץ ומלח לפי הטעם.

4 מעבירים למקרר עד להגשה. מוזגים לכוס שמפניה ומגישים קר.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.