אוכל
צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP

מרק עגבניות עם כדורי אורז

מחפשים דרך לגוון את התפריט הצמחוני שלכם? כדורי אורז מטוגנים, ממולאים בגבינת מנצ'גו ובזיליקום טרי בתוך מרק עגבניות נעים במיוחד

שי אביבי | מאסטר שף VIP | פורסם 09/03/15 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 21 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

למרק:

בצל קצוץ

שום קצוץ

עגבניות

סלרי

שורש פטרוזיליה

מלח

לקרם סלרי:

ראש סלרי, חתוך לקוביות

חמאה

לכדורי האורז:

אורז ארבוריו

מעט מלח

פרמזן

חלמון

בזיליקום

גבינת מנצ'גו

חמאה

עגבניות טריות

שמן זית

חומץ

מלח

פלפל שחור

פלפל שאטה

אופן ההכנה:

1 המרק: בסיר מטגנים את הבצל והשום. מוסיפים עגבניות, מעט סלרי, שורש פטרוזיליה ומלח ומוסיפים מים. מבשלים על אש נמוכה.

2 קרם הסלרי: בסיר עם מים מבשלים את קוביות ראש הסלרי. לאחר שהם מתרככים, מסננים מהמים ומועכים בקערה עם קוביית חמאה.

3 כדורי האורז: בסיר עם מים מבשלים אורז ארבוריו עם מעט מלח. כשהאורז מתרכך מעבירים לקערה ומוסיפים פרמזן וחלמון ביצה. יוצרים כדורים וממלאים בבזיליקום ופיסת גבינת מנצ'גו. מטגנים בחמאה.

4 מגרדים עגבניות טריות, עם שמן זית, חומץ ומלח ומסננים לנוזל חלק.

5 הרכבת המנה: מוזגים את המרק המבושל, עליו במרכז עיגול של הנוזל החי ובמרכז כף קרם סלרי , מניחים את הכדורים ומגישים. מתבלים בפלפל ופלפל שאטה.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.