מרק עגבניות עם כדורי אורז
מחפשים דרך לגוון את התפריט הצמחוני שלכם? כדורי אורז מטוגנים, ממולאים בגבינת מנצ'גו ובזיליקום טרי בתוך מרק עגבניות נעים במיוחד
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
למרק:
בצל קצוץ
שום קצוץ
עגבניות
סלרי
שורש פטרוזיליה
מלח
לקרם סלרי:
ראש סלרי, חתוך לקוביות
חמאה
לכדורי האורז:
אורז ארבוריו
מעט מלח
פרמזן
חלמון
בזיליקום
גבינת מנצ'גו
חמאה
עגבניות טריות
שמן זית
חומץ
מלח
פלפל שחור
פלפל שאטה
אופן ההכנה:
1 המרק: בסיר מטגנים את הבצל והשום. מוסיפים עגבניות, מעט סלרי, שורש פטרוזיליה ומלח ומוסיפים מים. מבשלים על אש נמוכה.
2 קרם הסלרי: בסיר עם מים מבשלים את קוביות ראש הסלרי. לאחר שהם מתרככים, מסננים מהמים ומועכים בקערה עם קוביית חמאה.
3 כדורי האורז: בסיר עם מים מבשלים אורז ארבוריו עם מעט מלח. כשהאורז מתרכך מעבירים לקערה ומוסיפים פרמזן וחלמון ביצה. יוצרים כדורים וממלאים בבזיליקום ופיסת גבינת מנצ'גו. מטגנים בחמאה.
4 מגרדים עגבניות טריות, עם שמן זית, חומץ ומלח ומסננים לנוזל חלק.
5 הרכבת המנה: מוזגים את המרק המבושל, עליו במרכז עיגול של הנוזל החי ובמרכז כף קרם סלרי , מניחים את הכדורים ומגישים. מתבלים בפלפל ופלפל שאטה.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.