צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP
עוף בקארי
לא כולם אוהבים קארי – אבל מי שאוהב, אוהב מכל הלב. צ'יקן קארי היא אחת המנות היותר מוכרות מהתת יבשת ותמצאו אותה כאן בגרסה נגישה במיוחד - רבע שעה עבודה ואתם במזרח הרחוק
בטי רוקאווי | מאסטר שף VIP
| פורסם 04/02/15
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
לעוף:
8 פולקע או פרגיות קוביות מושרים במיץ לימון
3 כפות שמן
1 כפית ג'ינג'ר כתוש
1 כפית שום
1 כפית כורכום
1 כפית כמון
1 כפית צ'ילי
1 כפית קארי
2 עלה דפנה
לרוטב:
2 כפות רסק עגבניות
עגבנייה מגוררת
1/2 כפית תבלין גראם מסאלה
כפית קארי
מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה:
1 מטגנים את השום והג'ינגר להוצאת המרירות. מוסיפים את יתר התבלינים ואת הבצל ומאדים אותו. מוציאים את העוף ממשרה הלימון ומוסיפים לסיר ביחד עם עלי הדפנה.
2 מוסיפים רסק עגבניות ואת העגבנייה המגוררת. מכסים ולקראת סוף הבישול מוסיפים גראם מסלה, קארי ומיץ לימון.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.