תמונת AVI׃ מתוך מאסטר שף VIP
פלפלים ממולאים
נכון, פלפלים ממולאים זה חתיכת ניג'וס, אבל יש מנות ששוות את החיתוך-ריקון-מילוי ובישול ברוטב אדום ונעים. זו אחת מהן
שלמה שרף | מאסטר שף VIP
| פורסם 09/03/15
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשעה ושלושת רבעי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
לממולאים:
1/2 כוס אורז
בצל
שום
בשר טחון
מלח
פלפל
צנוברים
פלפלים גדולים
לרוטב:
בצל חתוך לרצועות
1 שן שום
3 גמבות חתוכות לרצועות
רסק עגבניות
קופסה עגבניות מרוסקות
כמון
מלח
פלפל
סוכר
אופן ההכנה:
1 מבשלים את האורז חצי בישול.
2 במחבת מטגנים בצל, שום, בשר טחון, מלח, פלפל וצנוברים ומוסיפים את האורז החצי מבושל.
3 חותכים לפלפלים את החלק העליון וממלאים אותם את תערובת הבשר והאורז.
4 בסיר שטוח מטגנים את רצועות הבצל, השום והגמבות. מוסיפים רסק עגבניות, ועגבניות מרוסקות. מוסיפים מעט מים חמים ומתבלים בכמון, מלח , פלפל וסוכר ומביאים לרתיחה.
5 מסדרים את הפלפלים הממולאים בתוך הסיר ומבשלים על אש גדולה כ-45 דקות או על אש נמוכה במשך שעה.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.