אוכל
תמונת AVI׃ מתוך מאסטר שף VIP

פלפלים ממולאים

נכון, פלפלים ממולאים זה חתיכת ניג'וס, אבל יש מנות ששוות את החיתוך-ריקון-מילוי ובישול ברוטב אדום ונעים. זו אחת מהן

שלמה שרף | מאסטר שף VIP | פורסם 09/03/15 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה ושלושת רבעי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 37 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לממולאים:

1/2 כוס אורז

בצל

שום

בשר טחון

מלח

פלפל

צנוברים

פלפלים גדולים

לרוטב:

בצל חתוך לרצועות

1 שן שום

3 גמבות חתוכות לרצועות

רסק עגבניות

קופסה עגבניות מרוסקות

כמון

מלח

פלפל

סוכר

אופן ההכנה:

1 מבשלים את האורז חצי בישול.

2 במחבת מטגנים בצל, שום, בשר טחון, מלח, פלפל וצנוברים ומוסיפים את האורז החצי מבושל.

3 חותכים לפלפלים את החלק העליון וממלאים אותם את תערובת הבשר והאורז.

4 בסיר שטוח מטגנים את רצועות הבצל, השום והגמבות. מוסיפים רסק עגבניות, ועגבניות מרוסקות. מוסיפים מעט מים חמים ומתבלים בכמון, מלח , פלפל וסוכר ומביאים לרתיחה.

5 מסדרים את הפלפלים הממולאים בתוך הסיר ומבשלים על אש גדולה כ-45 דקות או על אש נמוכה במשך שעה.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.