תמונת AVI׃ mako
רושטי
אין פה יותר מידי התעסקות. קוצצים, מטגנים, הופכים ויש לכם מנה קריספית מעולה
שלומי שאול | מאסטר שף
| פורסם 07/08/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
2 תפוחי אדמה מגורדים
חופן פטריות מעורבות
1בצל קצוץ
1 שן שום
גבעול תימין
40 גרם חמאה
אופן ההכנה:
1 מטגנים בצל עם 20 גרם חמאה עד שנהיה שקוף.
2 מוסיפים את השום ופיטריות הקצוצות (ללא "הרגליים"), מטגנים מעט עד לריכוך ומוסיפים עלי תימין מלח ופלפל. מערבבים ביחד ומניחים בצד.
3 ממיסים חמאה במחבת, מוסיפים מחצית מכמות תפוחי האדמה ומשטחים.
4 מניחים מעל את תערובת הפטריות ומכסים בשארית תפוח האדמה.
5 מבשלים על אש בינונית עד השחמת התחתית.
6 הופכים בזהירות ומטגנים עשר דקות נוספות. מגישים חם ומיד.
סימון תזונתי עבור מנה/יחידה (4 מנות):
אנרגיה | 167 קלוריות |
חלבונים | 3 גרם |
פחמימות | 21 גרם |
שומנים | 8 גרם |