צילום׃ אמיר מנחם, mako אוכל
סלט גזר חם
הנה הסלט שאין ארוחת שבת בלעדיו: סלט גזר חם ומתובל שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול
בר פינס | מאסטר שף
| פורסם 09/01/18
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
4 גזרים קלופים
כף אריסה ביתית
צרור כוסברה
מיץ מלימון שלם
חצי לימון חתוך לקוביות קטנות ללא הקליפה
מלח
פלפל שחור
חצי כפית כמון
2 כפיות שמן קנולה
אופן ההכנה:
1 פורסים את הגזרים לפרוסות בעובי של כחצי ס"מ.
2 מביאים לרתיחה מים בסיר גול ומבשלים את פרוסות הגזר עד שהן רכות, 10-15 דקות.
3 מערבבים את פרוסות הגזר עם שאר מצרכי הסלט ומגישים.
המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.